Koti > Säännöllinen kunnossapito > Osien jäljellä olevan käyttöiän tarkistus

Osien jäljellä olevan käyttöiän tarkistus

Vastaavat mallit:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW
  1. Voit valita seuraavat painamalla image- tai image-painiketta:
    1. Valitse [Laitetiedot]. Paina OK-painiketta.
    2. Valitse [Osien käyttöikä]. Paina OK-painiketta.
  2. Valitse tarkistettavat laitteen osat painamalla image tai image, ja paina sitten OK.
    LCD-näytöllä näkyy odotettavissa oleva rumpuyksikön käyttöikä.