Koti > Laitteen asetukset > Laitteen asetusten muuttaminen ohjauspaneelista > Valikkotaulukko (LCD-mallit) > Asetustaulukot (HL-L2400DWHL-L2400DWEHL-L2442DWHL-L2445DWHL-L2447DWHL-L2460DNHL-L2865DW)

Asetustaulukot (HL-L2400DW/HL-L2400DWE/HL-L2442DW/HL-L2445DW/HL-L2447DW/HL-L2460DN/HL-L2865DW)

Vastaavat mallit:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW
Seuraavien taulukoiden avulla saat lisätietoa eri valikoista ja vaihtoehdoista, joiden avulla voit määrittää laitteen asetukset.

[Yleiset aset.]

Taso 3

Taso 4

Taso 5

Kuvaus

Kasettiaset.

Paperityyppi

-

Aseta paperikasetin paperityyppi.

Paperikoko

-

Aseta paperikasetin paperin koko.

Käsinsyöttö

-

Valitsee käytettävän paperikasetin.

Tulosta sijainti

X-siirto

Säädä paperikasettiin lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (yleensä sivun vasen yläkulma) vaakatasossa välillä –500 (vasen)... +500 (oikea) pistettä, kun tulostetaan 300 dpi:n tarkkuudella.

Y-siirto

Säädä paperikasettiin lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (yleensä sivun vasen yläkulma) pystysuunnassa välillä –500 (ylös)... +500 (alas) pistettä, kun tulostetaan 300 dpi:n tarkkuudella.

Tark. paperi

-

Valitse, näytetäänkö viesti, jossa sinua kehotetaan tarkistamaan paperityyppi ja paperikoko, kun vedät paperikasetin ulos laitteesta.

Säästötoiminnot

Ekotila

-

Ota seuraavat laiteasetukset käyttöön:

• 2-puol. tulostus: Pitkä sivu *1
  • Lepotila: 0min
  • Hiljainen tila: Kyllä *1
  • Värinsäästö: Kyllä *1

Värinsäästö

-

Lisää väripatruunan riittoisuutta.

Lepotila

-

Määritä laitteen virransäästötilan viive.

Hiljainen tila

-

Vähennä tulostusmelua.

Autom. sammutus

-

Aseta tuntimäärä, jonka laite pysyy lepotilassa ennen virrankatkaisutilaan siirtymistä.

Paneeliasetuk.

Painiketoisto

-

Asettaa nestekidenäytön viestien vaihtoajan, kun image- tai image-painiketta pidetään painettuna.

Viestin vieritys

-

Asettaa LCD-näytöllä selautuvan viestin näyttöajan. Tasosta 1 (0,2 s) tasoon 10 (2 s).

Näytön kontr.

-

Säädä LCD:n kontrastia.

Autom. yhteys

-

Aseta laite valmiustilaan sen oltua käyttämättä 30 sekuntia.

Asetuslukko

-

-

Lukitsee laitteen asetukset asetuslukon salasanan avulla.

Liitäntä

Valitse

(Verkkomallit)

-

Valitsee käytettävän liitännän.

Jos valitset Autom., laite vaihtaa liitäntää automaattisesti USB:n ja verkon välillä riippuen siitä, kumpi liitäntä vastaanottaa tietoja.

Autom.liit.aika

-

Asettaa aikakatkaisuvälin automaattiselle liitännän valinnalle.

Datapuskuri

-

Lisää tai laskee syöttöpuskurin kapasiteettia.

Vaihda värikas.

-

-

Asettaa laitteen jatkamaan tulostusta Vaihda värikas. -viestin ilmestyttyä LCD-näytölle.

*1
Tämän asetuksen muuttaminen on mahdollista vain sen jälkeen, kun muutat tiettyjä laiteasetuksia WWW-pohjaisen hallinnan avulla.

[Tulostin]

Taso 3

Taso 4

Kuvaus

Tarkkuus

-

Valitse tulostuksen erottelutarkkuus.

Tummuus

-

Lisää tai vähentää tulostustummuutta.

Tulostusaset.  *1

-

Aseta tulostusasetukseksi teksti tai grafiikka.

Tulost.asetukset  *1

Fonttilista

Tulostaa HP LaserJetin fonttiluettelon ja näytteet.

Testitulost.

Tulostaa testisivun.

Testitulost. *2

-

Tulostaa testisivun.

2-puolinen

2-puol. tulostus

Valitse, tulostetaanko paperin molemmille puolille.

Yksittäinen kuva

Tulostaessasi työtä, jonka viimeinen sivu on yksipuolinen, voit lyhentää tulostusaikaa valitsemalla 1-puol. syöttö -vaihtoehdon.

Jos käytät kirjelomaketta tai esipainettua paperia, sinun täytyy valita 2-puol. syöttö -asetus. Jos valitset 1-puol. syöttö -asetuksen kirjelomakkeelle tai esipainetulle paperille, viimeinen sivu tulostetaan kääntöpuolelle.

Autom. jatko

-

Valitse, haluatko laitteen kuittaavan paperikoko- tai materiaalivirheet automaattisesti ja käyttävän paperia muista paperikaseteista.

Paperityyppi  *1

-

Aseta paperityyppi.

Paperikoko  *1

-

Aseta paperikoko.

Määrä  *1

-

Asettaa tulostettujen sivujen määrän.

Suunta *1

-

Määrittää tulostuksen pysty- tai vaakasuunnassa.

Tulosta sijainti

X-siirto

Säädä paperikasettiin lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (yleensä sivun vasen yläkulma) vaakatasossa välillä –500 (vasen)... +500 (oikea) pistettä, kun tulostetaan 300 dpi:n tarkkuudella.

Y-siirto

Säädä paperikasettiin lisätyn paperin tulostuksen aloitussijaintia (yleensä sivun vasen yläkulma) pystysuunnassa välillä –500 (ylös)... +500 (alas) pistettä, kun tulostetaan 300 dpi:n tarkkuudella.

Autom. sivunv.  *1

-

Asetuksen avulla laite tulostaa jäljellä olevat tiedot automaattisesti.

HP LaserJet  *1

Fontin nro

Asettaa fonttinumeron.

Tämä valikko tulee näkyviin, jos ohjelmistofontti on asennettuna Brother-laitteessasi.

Fontin askellus

Asettaa fonttitiheyden.

(Käytettävissä vain tiettyjen fonttien kohdalla.)

Fontin pistek.

Asettaa fontin koon.

(Käytettävissä vain tiettyjen fonttien kohdalla.)

Symbolit

Valitse symboli- tai merkkijoukko.

Tulosta taulukko

Tulosta kooditaulukko.

Autom. rivinv.

PÄÄLLÄ: CR -> CR+LF, POIS PÄÄLTÄ: CR -> CR

Autom. rivinpal.

PÄÄLLÄ: LF -> LF+CR, FF -> FF+CR tai VT -> VT+CR

POIS PÄÄLTÄ: LF -> LF, FF -> FF tai VT -> VT

Autom. RIVITYS

Valitse, tapahtuuko rivinsiirto ja rivinvaihto laitteen saavuttaessa oikean marginaalin.

Autom. SIIRTO

Valitse, tapahtuuko rivinsiirto ja rivinvaihto laitteen saavuttaessa alamarginaalin.

Vasen marg.

Asettaa vasemman marginaalin sarakkeessa 0 70 sarakkeeseen 1 cpi:n tarkkuudella.

Oikea marg.

Asettaa oikean marginaalin 10–80 sarakkeeseen 1 cpi:n tarkkuudella.

Ylämarginaali

Asettaa ylämarginaalin paperin yläreunaan nähden.

Alamarginaali

Asettaa alamarginaalin paperin alareunaan nähden.

Rivit

Asettaa sivun rivien määrän.

Kasettikomento

Voit käyttää tätä asetusta, mikäli järjestelmä antaa paperikasettien yhteensopivuusvirheen HP-ohjaimia käytettäessä.

Pal. tulostin

-

Palauta laitteen asetukset tehdasasetuksiin.

*1
Soveltuu malleihin, jotka käyttävät PCL6-emulointia.
*2
Soveltuu malleihin, joissa ei ole PCL6-emulointia.

[Verkko] (HL-L2400DW/HL-L2400DWE/HL-L2442DW)

Taso 3

Taso 4

Taso 5

Taso 6

Kuvaukset

WLAN (Wi-Fi)

Etsi verkko

-

-

Määritä langattoman verkkosi asetukset manuaalisesti.

TCP/IP

Boot method

-

Valitse parhaiten tarpeisiisi sopiva IP-osoitteen määritysmenetelmä.

IP-osoite

-

Anna IP-osoite.

Aliver.peite

-

Anna aliverkon peite.

Yhdyskäytävä

-

Anna yhdyskäytävän osoite.

Solmun nimi

-

Anna solmun nimi.

WINS-asetus

-

Valitse WINS-asetustila.

WINS-palvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Nimipalvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

APIPA

-

Määrittää IP-osoitteen automaattisesti paikallisosoitteiden alueelta. *1

IPv6

-

Ottaa IPv6-protokollan käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

WPS-/Painike

-

-

Määritä langattoman verkon asetukset käyttämällä yhden painalluksen menetelmää.

WPS-/PIN-koodi

-

-

Määrittää langattoman verkon asetukset WPS-suojauksella ja PIN-koodilla.

Palauta WLAN

-

-

Käynnistä laitteen langaton moduuli uudelleen.

WLAN-tila

Tila

-

Tuo näkyviin langattoman verkkoyhteyden tila.

Signaali

-

Näytä langattoman verkon signaalin vahvuus.

Kanava

-

Näyttää käytössä olevan kanavan, kun Tila on Käytössä.

Nopeus

-

Näyttää yhdistämisnopeuden, kun Tila on Käytössä.

SSID

-

Näytä langattoman verkon SSID (verkon nimi).

Yhteystapa

-

Näyttää käytössä olevan tiedonsiirtotilan.

MAC-osoite

-

-

Näytä laitteen MAC-osoite.

WLAN käytössä

-

-

Kytkee langattoman liitännän päälle tai pois päältä.

Wi-Fi Direct

Manuaal.

-

-

Määritä Wi-Fi Direct -verkkoasetukset manuaalisesti.

Ryhmän omist.

-

-

Määritä laite ryhmän omistajaksi.

Painike

-

-

Määritä Wi-Fi Direct -verkon asetukset yhden painalluksen menetelmällä ennen kuin toiminto aikakatkaistaan.

PIN-koodi

-

-

Määritä Wi-Fi Direct -verkon asetukset WPS:n ja PIN-koodin avulla ennen kuin toiminto aikakatkaistaan.

Laitetiedot

Laitteen nimi

-

Näytä laitteesi laitenimi.

SSID

-

Näytä ryhmän omistajan SSID (verkon nimi).

IP-osoite

-

Näyttää laitteen IP-osoitteen.

Tilatiedot

Tila

-

Näyttää Wi-Fi Direct -verkon tilan.

Signaali

-

Näyttää Wi-Fi Direct -verkon signaalin vahvuuden.

Kun laite toimii ryhmän omistajana, LCD-näytöllä näkyy aina viesti Vahva.

Kanava

-

Näyttää käytössä olevan kanavan, kun Tila on RO aktiivin. tai Asiakas aktiiv..

Nopeus

-

Näyttää yhdistämisnopeuden, kun Tila on RO aktiivin. tai Asiakas aktiiv..

Liitäntä käyt.

-

-

Ottaa Wi-Fi Direct -yhteyden käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Verk.pohj.hal.

-

-

-

Ota WWW-pohjainen hallinta käyttöön tai poista se käytöstä.

Jos otat tämän toiminnon käyttöön, varmista, että määrität WWW-pohjaisen hallinnan yhteystavan.

GlobalNW dtct.

Salli havait.

-

-

Ota Yleinen havaitseminen -toiminto käyttöön tai poista se käytöstä. Toiminto havaitsee ja ilmoittaa käyttäjälle, kun käyttäjä vahingossa muodostaa yhteyden yleiseen verkkoon.

Hylkää pääsy

-

-

Poista yhteydet yleiseen verkkoon käytöstä.

Verkon nollaus

-

-

-

Palauta laitteen verkkoasetukset tehdasasetuksiin järjestelmänvalvojan salasanaa lukuun ottamatta.

*1
Jos laitteen Boot Method -asetus on Auto, laite yrittää määrittää IP-osoitteen ja aliverkon peitteen käynnistyspalvelimen, kuten DHCP-palvelimen, avulla. Jos boot-palvelinta ei löydy, laite ottaa käyttöön APIPA IP-osoitteen (esim. 169). 254. (001-254). (000-255). Jos laitteen Boot Method -asetus on Static, sinun on syötettävä IP-osoite manuaalisesti laitteen ohjauspaneelista.

[Verkko] (HL-L2460DN)

Taso 3

Taso 4

Taso 5

Taso 6

Kuvaukset

Kiinteä verkko

TCP/IP

Boot method

-

Valitse parhaiten tarpeisiisi sopiva IP-osoitteen määritysmenetelmä.

IP-osoite

-

Anna IP-osoite.

Aliver.peite

-

Anna aliverkon peite.

Yhdyskäytävä

-

Anna yhdyskäytävän osoite.

Solmun nimi

-

Anna solmun nimi.

WINS-asetus

-

Valitse WINS-asetustila.

WINS-palvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Nimipalvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

APIPA

-

Määrittää IP-osoitteen automaattisesti paikallisosoitteiden alueelta. *1

IPv6

-

Ottaa IPv6-protokollan käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Ethernet

-

-

Valitsee Ethernet-yhteystilan.

Kiinteä tila

-

-

Näytä langallisen verkkoyhteyden tila.

MAC-osoite

-

-

Näytä laitteen MAC-osoite.

Kiinteä käyttöön

-

-

Ottaa kiinteän liittymän käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Verk.pohj.hal.

-

-

-

Ota WWW-pohjainen hallinta käyttöön tai poista se käytöstä.

Jos otat tämän toiminnon käyttöön, varmista, että määrität WWW-pohjaisen hallinnan yhteystavan.

GlobalNW dtct.

Salli havait.

-

-

Ota Yleinen havaitseminen -toiminto käyttöön tai poista se käytöstä. Toiminto havaitsee ja ilmoittaa käyttäjälle, kun käyttäjä vahingossa muodostaa yhteyden yleiseen verkkoon.

Hylkää pääsy

-

-

Poista yhteydet yleiseen verkkoon käytöstä.

Verkon nollaus

-

-

-

Palauta laitteen verkkoasetukset tehdasasetuksiin järjestelmänvalvojan salasanaa lukuun ottamatta.

*1
Jos laitteen Boot Method -asetus on Auto, laite yrittää määrittää IP-osoitteen ja aliverkon peitteen käynnistyspalvelimen, kuten DHCP-palvelimen, avulla. Jos boot-palvelinta ei löydy, laite ottaa käyttöön APIPA IP-osoitteen (esim. 169). 254. (001-254). (000-255). Jos laitteen Boot Method -asetus on Static, sinun on syötettävä IP-osoite manuaalisesti laitteen ohjauspaneelista.

[Verkko] (HL-L2445DW/HL-L2447DW/HL-L2865DW)

Taso 3

Taso 4

Taso 5

Taso 6

Kuvaukset

Kiinteä verkko

TCP/IP

Boot method

-

Valitse parhaiten tarpeisiisi sopiva IP-osoitteen määritysmenetelmä.

IP-osoite

-

Anna IP-osoite.

Aliver.peite

-

Anna aliverkon peite.

Yhdyskäytävä

-

Anna yhdyskäytävän osoite.

Solmun nimi

-

Anna solmun nimi.

WINS-asetus

-

Valitse WINS-asetustila.

WINS-palvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Nimipalvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

APIPA

-

Määrittää IP-osoitteen automaattisesti paikallisosoitteiden alueelta. *1

IPv6

-

Ottaa IPv6-protokollan käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Ethernet

-

-

Valitsee Ethernet-yhteystilan.

Kiinteä tila

-

-

Näytä langallisen verkkoyhteyden tila.

MAC-osoite

-

-

Näytä laitteen MAC-osoite.

Aseta oletukset

-

-

Palauta laitteen kiinteän verkon asetukset tehdasasetuksiin.

Kiinteä käyttöön

-

-

Ottaa kiinteän liittymän käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

WLAN (Wi-Fi)

Etsi verkko

-

-

Määritä langattoman verkkosi asetukset manuaalisesti.

TCP/IP

Boot method

-

Valitse parhaiten tarpeisiisi sopiva IP-osoitteen määritysmenetelmä.

IP-osoite

-

Anna IP-osoite.

Aliver.peite

-

Anna aliverkon peite.

Yhdyskäytävä

-

Anna yhdyskäytävän osoite.

Solmun nimi

-

Anna solmun nimi.

WINS-asetus

-

Valitse WINS-asetustila.

WINS-palvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen WINS-palvelimen IP-osoite.

Nimipalvelin

Ensisijainen

Määritä ensisijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

Toissijainen

Määritä toissijaisen nimipalvelimen IP-osoite.

APIPA

-

Määrittää IP-osoitteen automaattisesti paikallisosoitteiden alueelta. *1

IPv6

-

Ottaa IPv6-protokollan käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

WPS-/Painike

-

-

Määritä langattoman verkon asetukset käyttämällä yhden painalluksen menetelmää.

WPS-/PIN-koodi

-

-

Määrittää langattoman verkon asetukset WPS-suojauksella ja PIN-koodilla.

Palauta WLAN

-

-

Käynnistä laitteen langaton moduuli uudelleen.

WLAN-tila

Tila

-

Tuo näkyviin langattoman verkkoyhteyden tila.

Signaali

-

Näytä langattoman verkon signaalin vahvuus.

Kanava

-

Näyttää käytössä olevan kanavan, kun Tila on Käytössä.

Nopeus

-

Näyttää yhdistämisnopeuden, kun Tila on Käytössä.

SSID

-

Näytä langattoman verkon SSID (verkon nimi).

Yhteystapa

-

Näyttää käytössä olevan tiedonsiirtotilan.

MAC-osoite

-

-

Näytä laitteen MAC-osoite.

Aseta oletukset

-

-

Palauta laitteen langattoman verkon asetukset tehdasasetuksiin.

WLAN käytössä

-

-

Kytkee langattoman liitännän päälle tai pois päältä.

Wi-Fi Direct

Manuaal.

-

-

Määritä Wi-Fi Direct -verkkoasetukset manuaalisesti.

Ryhmän omist.

-

-

Määritä laite ryhmän omistajaksi.

Painike

-

-

Määritä Wi-Fi Direct -verkon asetukset yhden painalluksen menetelmällä ennen kuin toiminto aikakatkaistaan.

PIN-koodi

-

-

Määritä Wi-Fi Direct -verkon asetukset WPS:n ja PIN-koodin avulla ennen kuin toiminto aikakatkaistaan.

Laitetiedot

Laitteen nimi

-

Näytä laitteesi laitenimi.

SSID

-

Näytä ryhmän omistajan SSID (verkon nimi).

IP-osoite

-

Näyttää laitteen IP-osoitteen.

Tilatiedot

Tila

-

Näyttää Wi-Fi Direct -verkon tilan.

Signaali

-

Näyttää Wi-Fi Direct -verkon signaalin vahvuuden.

Kun laite toimii ryhmän omistajana, LCD-näytöllä näkyy aina viesti Vahva.

Kanava

-

Näyttää käytössä olevan kanavan, kun Tila on RO aktiivin. tai Asiakas aktiiv..

Nopeus

-

Näyttää yhdistämisnopeuden, kun Tila on RO aktiivin. tai Asiakas aktiiv..

Liitäntä käyt.

-

-

Ottaa Wi-Fi Direct -yhteyden käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Verk.pohj.hal.

-

-

-

Ota WWW-pohjainen hallinta käyttöön tai poista se käytöstä.

Jos otat tämän toiminnon käyttöön, varmista, että määrität WWW-pohjaisen hallinnan yhteystavan.

GlobalNW dtct.

Salli havait.

-

-

Ota Yleinen havaitseminen -toiminto käyttöön tai poista se käytöstä. Toiminto havaitsee ja ilmoittaa käyttäjälle, kun käyttäjä vahingossa muodostaa yhteyden yleiseen verkkoon.

Hylkää pääsy

-

-

Poista yhteydet yleiseen verkkoon käytöstä.

Verkon nollaus

-

-

-

Palauta laitteen verkkoasetukset tehdasasetuksiin järjestelmänvalvojan salasanaa lukuun ottamatta.

*1
Jos laitteen Boot Method -asetus on Auto, laite yrittää määrittää IP-osoitteen ja aliverkon peitteen käynnistyspalvelimen, kuten DHCP-palvelimen, avulla. Jos boot-palvelinta ei löydy, laite ottaa käyttöön APIPA IP-osoitteen (esim. 169). 254. (001-254). (000-255). Jos laitteen Boot Method -asetus on Static, sinun on syötettävä IP-osoite manuaalisesti laitteen ohjauspaneelista.

[Tulosta rap.]

Taso 3

Kuvaus

Tulostinasetukset

Tulostaa tulostinasetussivun.

Verkkoasetuk.

(Verkkomallit)

Tulostaa verkkoasetusraportin.

Tul. tied.luett.

Tulostaa muistiin tallennettujen tietojen luettelon.

Rumpu/pistetul

Tulosta rummun puhdistustarpeen tarkistuslehti.

WLAN-raportti

(Langattomat mallit)

Tulosta langattoman yhteyden diagnostiikkaraportti.

[Laitetiedot]

Taso 3

Taso 4

Kuvaus

Sarjanumero

-

Näyttää laitteen sarjanumeron.

Laiteohjelmaver.

Pääversio

Tarkista laitteesi laiteohjelmistoversio.

Suojausversio

Sivulaskuri

-

Näytä tulostettujen sivujen kokonaismäärä.

Osien käyttöikä *1

Väriaine

Näyttää värikasetin jäljellä olevan käyttöiän.

Rumpu

Näyttää rumpuyksikön jäljellä olevan käyttöiän.

*1
Osan käyttöikä on arvioitu ja saattaa vaihdella käytön mukaan.

[Perusasetukset]

Taso 3

Taso 4

Kuvaus

Tehdasasetus

Koneen nollaus

Palauta kaikki muuttamasi laitteen asetukset, kuten paperityyppi.

Verkon nollaus

Palauta laitteen verkkoasetukset tehdasasetuksiin järjestelmänvalvojan salasanaa lukuun ottamatta.

Tehdasasetukset

Palauttaa laitteen ja tulostimen tehdasasetukset (mukaan lukien komentoasetukset).

Kielivalinta

Valitsee LCD-näytön kielen maasi mukaan.