Home > Mobile Connect > AirPrint > Overzicht AirPrint

Overzicht AirPrint

Gerelateerde modellen:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW

AirPrint is een afdrukoplossing voor Apple-besturingssystemen waarmee u draadloos foto's, e-mailberichten, webpagina's en documenten kunt afdrukken vanaf een iPad, iPhone, iPod touch of Mac-computer zonder dat u daarvoor een driver hoeft te installeren.

Ga naar de Apple-website voor meer informatie.

image

Apparatuur die is voorzien van de Apple-badge, is specifiek ontwikkeld voor gebruik met de technologie die op de badge is aangegeven en door de ontwikkelaar gecertificeerd omdat die voldoet aan de prestatiestandaarden van Apple.