Home > Netwerk > Draadloze netwerkinstellingen > Gebruik het draadloze netwerk > Uw apparaat voor een draadloos netwerk configureren met de drukknopmethode van Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Uw apparaat voor een draadloos netwerk configureren met de drukknopmethode van Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Gerelateerde modellen:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2865DW

Als uw draadloze toegangspunt/router WPS (PBC: Push Button Configuration) ondersteunt, kunt u WPS gebruiken via het bedieningspaneelmenu op het apparaat om de instellingen voor uw draadloos netwerk te configureren.

1. Druk op image of image om de optie [Netwerk] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  2. Druk op image of image om de optie [WLAN(Wi-Fi)] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om de optie [WPS/drukknop] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  4. Wanneer [WLAN insch.?] wordt weergegeven, selecteert u Aan.
    Hiermee wordt de installatiewizard voor het draadloze netwerk gestart.
  5. Wanneer de LCD [Knop op rtr indr] weergeeft, drukt u op de WPS-knop op uw draadloze toegangspunt/router. Volg vervolgens de aanwijzingen op het LCD-scherm van het apparaat. Uw apparaat detecteert automatisch uw draadloze toegangspunt/router en probeert verbinding te maken met uw draadloze netwerk.
Als uw draadloos apparaat correct is verbonden, wordt [Verbonden] weergegeven op het LCD-scherm.

De installatie van het draadloze netwerk is nu voltooid. Voor de installatie van de drivers en de software die nodig zijn voor het gebruik van het apparaat, gaat u naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com/downloads.