Home > Kennismaken met uw apparaat > Hulpprogramma's van Brother openen (Windows)

Hulpprogramma's van Brother openen (Windows)

Brother Utilities is een programma om toepassingen op te starten dat gemakkelijk toegang biedt tot alle op uw apparaat geïnstalleerde Brother-toepassingen.
  1. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • (Windows 11)

Klik op image>Alle apps>Brother>Brother Utilities.

• (Windows 10, Windows Server 2016, Windows Server 2019 en Windows Server 2022)

Klik op image>Brother>Brother Utilities.

• (Windows Server 2012 R2)

Verplaats uw muis naar de benedenlinkerhoek van het Start-scherm en klik op image (als u een aanraakapparaat gebruikt, veegt u van de onderkant van het Start-scherm naar boven om het Apps-scherm te laten verschijnen).

Wanneer het Apps-scherm verschijnt, tikt of klikt u op image (Brother Utilities).

• (Windows Server 2012)

Tik of klik op image (Brother Utilities) op het Start-scherm of op het bureaublad.

2. Selecteer uw apparaat.
    image
  3. Kies de gewenste optie.