Foutmeldingen

Gerelateerde modellen:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW
De meest voorkomende foutmeldingen vindt u in de tabel.
Foutmeldingen
Oorzaak
Wat te doen

Het maximumaantal verbonden apparaten is bereikt.

Er zijn al vier mobiele apparaten aangesloten op het Wi-Fi Direct-netwerk wanneer het Brother-apparaat de groepseigenaar is.

Na het verbreken van de huidige verbinding tussen uw Brother-apparaat en een ander mobiel apparaat, probeert u de Wi-Fi Direct-instellingen opnieuw te configureren. U kunt de verbindingsstatus controleren door het netwerkconfiguratierapport af te drukken.

Verbindingsfout

Andere apparaten proberen tegelijk verbinding te maken met het Wi-Fi Direct-netwerk.

Zorg ervoor dat er geen andere apparaten verbinding proberen te maken met het Wi-Fi Direct-netwerk en probeer de Wi-Fi Direct-instellingen opnieuw te configureren.

Verb. mislukt

Het Brother-apparaat en uw mobiele apparaat kunnen niet communiceren tijdens de Wi-Fi Direct-netwerkconfiguratie.

• Plaats het mobiele apparaat dichter bij uw Brother-apparaat.
  • Verplaats uw Brother-apparaat en het mobiele apparaat naar een ruimte zonder obstakels.
  • Ga na of u de correcte pincode ingevoerd hebt als u de PIN-methode van WPS gebruikt.
Geen apparaat

Bij het configureren van het Wi-Fi Direct-netwerk vindt het Brother-apparaat uw mobiele apparaat niet.

• Zorg ervoor dat de Wi-Fi Direct-modus geactiveerd is op het apparaat en op het mobiele apparaat.
  • Plaats het mobiele apparaat dichter bij uw Brother-apparaat.
  • Verplaats uw Brother-apparaat en het mobiele apparaat naar een ruimte zonder obstakels.
  • Als u het Wi-Fi Direct-netwerk handmatig configureert, dient u ervoor te zorgen dat u het correcte wachtwoord ingevoerd hebt.
  • Als uw mobiele apparaat over een configuratiepagina beschikt voor het verkrijgen van een IP-adres, zorg er dan voor dat het IP-adres van uw mobiele apparaat geconfigureerd is via DHCP.