Home > Apparaat-instellingen > De instellingen van het apparaat vanaf het bedieningspaneel wijzigen > Menutabel (voor LCD-modellen) > Toegang verkrijgen tot menu's en de instellingen van uw apparaat wijzigen

Toegang verkrijgen tot menu's en de instellingen van uw apparaat wijzigen

Gerelateerde modellen:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW
Gebruik het bedieningspaneel om toegang te krijgen tot de menu's van het apparaat en diverse instellingen te wijzigen.
  1. Blader door elk menuniveau door te drukken op image of image.
  2. Als de gewenste optie op het LCD-scherm wordt weergegeven, drukt u op OK.
    De LCD geeft het volgende menuniveau weer.
  3. Druk op image of image om naar uw selectie te bladeren.
  4. Druk op OK of Go (Ga).
  5. Wanneer u klaar bent met het instellen van een optie, geeft de LCD een bevestigingsbericht weer.