Home > Mobile Connect > Mopria Print Service

Mopria Print Service

Gerelateerde modellen:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW

Mopria Print Service is een afdrukfunctie op mobiele apparaten met Android die is ontwikkeld door de Mopria Alliance. Met deze functionaliteit kunt u verbinding maken met hetzelfde netwerk als waarop uw apparaat is aangesloten en afdrukken zonder verdere configuratietaken te hoeven uitvoeren.

image
image
  1. Mobiele Android-apparaten
  2. Wi-Fi®-verbinding
  3. Uw apparaat

U moet de Mopria Print Service downloaden via Google Play en op uw Android-apparaat installeren. Voordat u deze Mopria-functie gebruikt, moet u deze eerst inschakelen op uw mobiele apparaat.