Home > Apparaat-instellingen > Apparaatinstellingen wijzigen vanuit de Windows-printerdriver

Apparaatinstellingen wijzigen vanuit de Windows-printerdriver

Gerelateerde modellen:HL‑L2402D

Voor LED-modellen zijn de volgende apparaatinstellingen beschikbaar in de Windows-printerdriver.

• Papierformaat
  • Aut. uitschak.
  • Autom. doorgaan
  1. Houd de toets image ingedrukt en druk op de image toets op het toetsenbord van de computer om Uitvoeren te starten.
  2. Typ "control printers" in het veld Openen: en klik op OK.
    image
  3. Klik met de rechtermuisknop op uw model en selecteer Eigenschappen van printer (Als de opties voor de printerdriver verschijnen, selecteert u uw printerdriver).
    Het dialoogvenster met de printereigenschappen wordt weergegeven.
  4. Klik op het tabblad Apparaatinstellingen.
  5. Selecteer een papierbron in de lijst Papierformaat.
  6. Klik op de vervolgkeuzelijst Papierformaat en selecteer vervolgens een papierformaat voor de geselecteerde papierbron.
  7. Klik op de knop Update.
  8. Klik op de vervolgkeuzelijst Aut. uitschak. en selecteer de tijd voor de overgang van de stand Diepe slaap naar uitschakelen.
  9. Klik op de vervolgkeuzelijst Autom. doorgaan en selecteer vervolgens Aan als u wilt dat het apparaat fouten met het papierformaat of fouten met het mediatype automatisch wist.
  10. Klik op de knop Toepassen.
  11. Sluit het dialoogvenster met de printereigenschappen.