Home > Papierverwerking > Papierinstellingen > De instelling voor het controleren van het papier wijzigen

De instelling voor het controleren van het papier wijzigen

Gerelateerde modellen:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW
Als de instelling Papier controleren op Aan staat en u de papierlade uit het apparaat trekt, verschijnt een bericht op het LCD-scherm dat vraagt of u het papierformaat en papiertype wilt wijzigen.

De standaardinstelling is Aan.

1. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Standaardinst.]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Lade-instell.]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Contr. papier]. Druk op OK.
  2. Druk op image of image om de optie [Aan] of [Uit] te selecteren en druk vervolgens op Go (Ga).