Hjem > Præsentation af maskinen > Placeringer af input-/outputport på maskinen

Placeringer af input-/outputport på maskinen

Input-/outputporten er placeret på maskinens for- og bagside.

image

1. 10BASE-T / 100BASE-TX port (For netværksmodeller)
  2. USB port

Følg vejledningen i software-/driverinstallationsprogrammet ved tilslutning af USB- eller netværkskablet.

Hvis du vil installere driver og software, der er nødvendig for, at maskinen kan fungere, skal du gå til siden Downloads for din model på support.brother.com/downloads.