Hjem > Sikkerhed > Før brug af netværkssikkerhedsfunktioner

Før brug af netværkssikkerhedsfunktioner

Relaterede modeller:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW
Maskinen anvender nogle af de nyeste protokoller til netværkssikkerhed og kryptering, der fås på markedet i dag. Disse netværksfunktioner kan integreres i din overordnede plan for netværkssikkerhed og være med til at beskytte dine data samt forhindre uautoriseret adgang til maskinen.
image

Vi anbefaler at deaktivere protokollerne FTP-server og TFTP. Det er ikke sikkert at oprette adgang til maskinen vha. disse protokoller.