Aktivering af indstillingslås

Relaterede modeller:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW
  1. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Gen. opsætning], og tryk derefter på OK.
  2. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Indstil lås], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på OK, når LCD-skærmen viser [Til].
  4. Indtast den aktuelle firecifrede adgangskode.
    Det enkelte ciffer indtastes ved at trykke på image eller image for at vælge et tal, og tryk derefter på OK.