Hjem > Udskrivning > Testudskrift

Testudskrift

Relaterede modeller:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW
Hvis der er problemer med udskriftskvaliteten, skal du følge nedenstående instruktioner for at foretage en testudskrivning:
  1. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Printer], og tryk derefter på OK.
  2. (HL-L2460DN/HL-L2865DW) Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Udskriftsindst.], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Test udskrift], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på Go (Gå).

Maskinen udskriver testsiden.