Adgang til menuer og ændring af maskinens indstillinger

Relaterede modeller:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW
Brug kontrolpanelet til at få adgang til maskinens menuer og ændre forskellige indstillinger.
  1. Rul gennem hvert menuniveau ved at trykke på image eller image.
  2. Når den ønskede indstilling vises på LCD-skærmen, skal du trykke på OK.
    LCD-skærmen viser det næste menuniveau.
  3. Tryk på image eller image for at rulle til dit valg.
  4. Tryk på OK eller Go (Gå).
  5. Når du er færdig med at indstille en funktion, viser displayet en bekræftelsesmeddelelse.