Hjem > Maskinindstillinger > Skift maskinindstillinger fra Windows-printerdriveren

Skift maskinindstillinger fra Windows-printerdriveren

Relaterede modeller:HL‑L2402D

Ved LED-modeller er følgende maskinindstillinger tilgængelige i Windows-printerdriveren.

• Papirstørrelse
  • Autosluk
  • Auto-fortsæt
  1. Hold nede på image-tasten og tryk på image tasten på computerens tastatur for at starte Kør.
  2. Indtast "control printers" i Åbn:-feltet og tryk på OK.
    image
  3. Højreklik på din model, og vælg derefter Printeregenskaber (Hvis printerdriverindstillingerne vises, skal du vælge din printerdriver).
    Dialogboksen Printeregenskaber vises.
  4. Klik på fanen Enhedsindstillinger.
  5. Vælg papirkilden i Papirstørrelse listen.
  6. Klik på Papirstørrelse rullelisten, og vælg derefter en papirstørrelse for den valgte papirkilde.
  7. Klik på knappen Opdater.
  8. Klik på Autosluk rullelisten, og vælg derefter tidspunktet for overgangen fra dyb dvaletilstand til at slukke.
  9. Klik på Auto-fortsæt rullelisten, og vælg derefter Til hvis du ønsker, at maskinen automatisk skal slette papirstørrelsesfejl eller medietypefejl.
  10. Klik på knappen Anvend.
  11. Luk dialogboksen med printeregenskaber.