Pagina de pornire > Reţea > Caracteristicile reţelei > Resetarea setărilor de reţea la cele din fabricaţie
Resetarea setărilor de reţea la cele din fabricaţie
Puteţi utiliza butonul
al aparatului pentru a reseta serverul de imprimare la valorile implicite din fabricaţie. Această acțiune resetează toate informațiile, cu excepția parolei de administrator.
al aparatului pentru a reseta serverul de imprimare la valorile implicite din fabricaţie. Această acțiune resetează toate informațiile, cu excepția parolei de administrator. - De asemenea, puteți reseta serverul de imprimare la setările din fabricație folosind Web Based Management.
- Cablul de alimentare trebuie să fie conectat, capacul superior închis şi aparatul oprit.
- În timp ce menţineţi apăsată tasta
, deschideţi şi închideţi capacul superior. - Eliberaţi
. Asiguraţi-vă că toate LED-urile s-au stins. - Apăsaţi pe
de şase ori. Aparatul va reporni.
A fost utilă pagina aceasta?



