Problemen met het afdrukken verhelpen

Probleem
Oplossing
De printer drukt onverwachts af, of drukt wartaal af.
•
Controleer dat de printerkabel niet te lang is. Wij raden u aan om een parallelle kabel of een USB-kabel te gebruiken die niet langer is dan 2 meter.
•
Controleer dat de printerkabel niet beschadigd of gebroken is.
•
Als u een apparaat voor interface-omschakeling gebruikt, dient u dit te verwijderen. Sluit uw computer rechtstreeks op de printer aan en probeer het opnieuw.
•
Controleer dat de juiste printerdriver als het standaardstuurprogramma is geselecteerd.
•
Controleer dat de printer niet is aangesloten op dezelfde poort als wordt gebruikt door een scanner of een apparaat voor opslag van grote hoeveelheden gegevens. Verwijder alle andere apparatuur en sluit alleen de printer op de poort aan.
•
Schakel het Statusvenster uit.
De printer kan geen hele pagina’s van mijn document afdrukken. De foutmelding Geheugen vol wordt weergegeven.
•
Druk op de toets Go om de resterende gegevens af te drukken. Annuleer de taak als u de gegevens die nog in het geheugen van de printer zitten wilt wissen. (Raadpleeg Toetsen .)
•
Maak uw document minder ingewikkeld of gebruik een lagere resolutie.
•
Plaats meer geheugen. (Raadpleeg Extra geheugen plaatsen.)
De kop- en voettekst van mijn document verschijnt wel op het scherm, maar wordt niet afgedrukt.
Pas de boven- en ondermarge van het document aan.