Toetsen

Met de acht toetsen op het bedieningspaneel van de printer (Go, Cancel, Reprint, +, -, Back, OK, Direct Print) kunt u de meeste bewerkingen uitvoeren en diverse printerinstellingen wijzigen.
Toets
Bewerkingen
Go
Foutmeldingen wissen.
Afdrukken pauzeren en hervatten.
Cancel
De huidige afdruktaak stoppen en annuleren.
Een menu afsluiten (bedieningspaneelmenu, reprintmenu of direct-printmenu)
Reprint
Het menu voor het herhalen van afdrukken selecteren.
+
Achteruit door de menu's en beschikbare opties bladeren.
Voer nummers in en verhoog deze.
-
Vooruit door de menu's en beschikbare opties bladeren.
Voer nummers in en verlaag deze.
Back
Eén niveau omhoog in de menustructuur.
OK
Het bedieningspaneelmenu selecteren.
De gekozen menu’s en instellingen selecteren.
Direct Print
Overschakelen naar de modus Direct Print wanneer er USB-geheugen op de USB Direct-interface is aangesloten.

Go

U kunt het afdrukken onderbreken door op de toets Go te drukken. Als u nogmaals op Go drukt, wordt het afdrukken hervat. Tijdens deze pauze is de printer off line.
Met een druk op Go selecteert u de weergegeven optie in het laatste menuniveau. Nadat u een instelling hebt gewijzigd, is de printer weer klaar voor gebruik (status Gereed).
Als er nog gegevens in het printergeheugen zitten, kunt u op Go drukken om deze af te drukken.
U kunt sommige foutmeldingen wissen door gewoon op Go te drukken. Volg de instructies op het bedieningspaneel of raadpleeg Problemen oplossen om te zien hoe u alle andere fouten kunt verhelpen.
Opmerking Opmerking
•
Achter de opties die u hebt gekozen, wordt op het LCD een sterretje weergegeven. Wanneer u door de diverse opties bladert, geeft dit sterretje de huidige instelling aan.
•
Als het afdrukken is gepauzeerd en u de resterende gegevens niet meer wilt afdrukken, kunt u de afdruktaak annuleren door op de toets Cancel te drukken. Nadat de taak is geannuleerd, is de printer weer klaar voor gebruik (status Gereed).