Omgaan met papier

Controleer eerst dat u papier gebruikt dat voldoet aan de door Brother aanbevolen papierspecificaties. (Raadpleeg Over papier.)
Probleem
Oplossing
De printer voert geen papier in.
•
Zit er nog papier in de papierlade, zorg dan dat het recht ligt, in een nette stapel. Gekruld papier moet voordat u gaat afdrukken altijd glad worden gestreken. Soms helpt het als u het papier verwijdert. Draai de stapel om en plaats hem weer in de papierlade.
•
Plaats minder papier in de papierlade en probeer opnieuw.
•
Controleer dat in de printerdriver niet de handinvoer is geselecteerd.
De printer voert geen papier in vanuit de MF lade.
•
Blader de stapel goed door en plaats deze weer in de lade.
•
Controleer dat u in de printerdriver bij de Papierbron de MF lade hebt geselecteerd.
De printer kan geen enveloppen invoeren.
•
De printer voert enveloppen in via de multifunctionele lade. U dient uw software in te stellen op afdrukken op het door u gebruikte formaat enveloppen. U kunt dit over het algemeen in uw software doen, in het menu voor het instellen van pagina’s of documenten. (Raadpleeg de met uw software meegeleverde handleiding.)
Het papier is vastgelopen.
•
Verwijder het vastgelopen papier. (Raadpleeg Vastgelopen papier verwijderen.)
De printer drukt niet af.
•
Controleer dat de kabel op de printer is aangesloten.
•
Controleer dat de juiste printerdriver is geselecteerd.
Als op normaal papier wordt afgedrukt, verkreukt dit.
•
Geef in de printerdriver bij Soort papier een instelling voor dun papier op.
Het papier valt van de bovenste uitvoerlade.
Trek de steun van de uitvoerlade uit en omhoog.
Figuur