Meldingen op LCD-scherm

De melding op het LCD-scherm geeft tijdens normaal gebruik de huidige printerstatus aan.
Gereed

De vier Bsymbol.squf blokjes (ook Bsymbol.squ, Bsymbol.squ=knippert Bsymbol.squf) geven de tonercartridges van links naar rechts aan: Zwart (K), Geel (Y), Magenta (M), Cyaan (C) .
Het blokje Bsymbol.squf geeft de status van de toner in de tonercartridges aan. Als de indicator Bsymbol.squf knippert (Bsymbol.squ), is de betreffende kleur toner bijna op. Als de toner helemaal op is, verdwijnt de indicatie Bsymbol.squf.
Het Figuur-teken geeft de signaalsterkte weer met vier niveaus. (Figuur betekent geen signaal, Figuur betekent zwak, Figuur betekent middelmatig Figuur betekent sterk.) (alleen voor de HL-4070CDW)
Als er een fout optreedt, wordt op de eerste regel van het LCD-scherm aangegeven welk type fout het is (zie het onderstaande voorbeeld).
De melding op de tweede regel geeft aan wat u moet doen om het probleem te verhelpen.
Kap open
Sluit frontdeksel

Printerstatusmeldingen

In het onderstaande schema staan de statusmeldingen die tijdens normaal gebruik op het LCD-scherm worden weergegeven:
Printerstatusmelding
Betekenis
Afkoelen
De printer is aan het afkoelen.
Wis opdracht
De taak wordt geannuleerd.
Data negeren
De printer negeert gegevens die met de PS-driver verwerkt worden.
Pauze
De printer pauzeert. Druk op Go om het afdrukken te hervatten.
Wachten a.u.b.
De printer is aan het opwarmen.
De printer is aan het kalibreren.
Printen
Bezig met afdrukken.
Gereed
Klaar om af te drukken.
Slaapstand
In slaapstand.