Omtrent de emulaties

Deze printer heeft de onderstaande emulatiestanden. U kunt de instellingen wijzigen met het bedieningspaneel of Beheer via een webbrowser.
•
HP LaserJet-emulatie
De HP LaserJet-emulatie (of HP-emulatie) is de emulatie waar deze printer de taal PCL5C en PCL6 van de Hewlett-Packard® LaserJet-laserprinter emuleert. Dit type laserprinter wordt door een groot aantal applicaties ondersteund. Als u deze emulatie selecteert, zal de printer in al deze toepassingen optimaal presteren.
•
BR-Script 3-emulatie (alleen voor de HL-4050CDN / HL-4070CDW)
BR-Script is een originele paginabeschrijvingstaal van Brother en is tevens een PostScript®-taalemulatievertolker. Deze printer ondersteunt level 3. De BR-Script-vertolker van deze printer stelt u in staat tekst en afbeeldingen op pagina’s te beheren.
Als u technische informatie over de PostScript®-opdrachten nodig hebt, verwijzen wij u naar onderstaande handboeken:
•
Adobe Systems Incorporated. PostScript® Language Reference, 3rd edition. Addison-Wesley Professional, 1999. ISBN: 0-201-37922-8
•
Adobe Systems Incorporated. PostScript® Language Program Design. Addison-Wesley Professional, 1988. ISBN: 0-201-14396-8
•
Adobe Systems Incorporated. PostScript® Language Tutorial and Cookbook. Addison-Wesley Professional, 1985. ISBN: 0-201-10179-3