De speciale monochroom printerdriver gebruiken (voor Windows®)

U kunt een Windows®-printerdriver installeren, die zorgt dat alleen monochroom kan worden afgedrukt.
Als u de Windows®-printerdriver die het in kleur afdrukken beperkt wilt installeren, kiest u in het menuscherm van de cd-rom bij Printerdriver installeren de optie Aangepast installatie. Accepteer de licentieovereenkomst en de eerste installatieschermen en volg dan de onderstaande stappen wanneer het scherm Selecteer de gewenste onderdelen wordt geopend.
1
Kies PCL-driver en eventuele andere componenten die u wilt installeren en klik op de knop Instellingen.
Scherm
Opmerking Opmerking

Als u de HL-4040CN gebruikt, wordt de PCL-driver automatisch geselecteerd.
2
Selecteer het vakje Activeren bij Beperk Kleuren Printen en voer in het vakje Wachtwoord en Bevestig wachtwoord uw wachtwoord in. Klik nu op OK.
Scherm
Opmerking Opmerking
•
Het wachtwoord moet tussen de 5 en 25 tekens lang zijn.
•
U kunt de kleurbeperking ontgrendelen door in de printerdriver de optie Kleur/Mono vergrendelen te selecteren. (Raadpleeg Beheerder in het hoofdstuk Opties apparaat.) Als u de driver voor het in kleur afdrukken wilt ontgrendelen, voert u het wachtwoord dat u in stap 2 hebt opgegeven in.