Afdrukmethoden

Op normaal papier afdrukken

Op normaal papier afdrukken vanuit Lade 1, 2

(Raadpleeg Over papier om te zien welke papiersoorten u kunt gebruiken.)
1
Selecteer het volgende in de printerdriver:
Papierformaat (1)
Soort papier
(2)
Papierbron (3) en andere instellingen.
•
Printerdriver voor Windows®
Scherm
•
BR-Script-driver voor Windows® (alleen voor de HL-4050CDN / HL-4070CDW)
Papierformaat (1)
Soort papier (2)
Papierinvoer (3)
Scherm
Scherm
Opmerking Opmerking

Als u de BR-Script-driver wilt gebruiken, kunt u deze installeren met gebruik van de aangepaste installatie op de cd-rom.
•
Printerdriver voor Macintosh®
Scherm
Scherm
Scherm
2
Trek de papierlade helemaal uit de printer.
Figuur
3
Houd de groene vrijgavehendel van de papiergeleiders ingedrukt en stel de geleiders af op het gebruikte papierformaat. Controleer dat de geleiders goed in de sleuven passen.
Figuur
4
Plaats papier in de lade en controleer dat het papier niet boven de markering voor de maximale hoogte van de stapel uitsteekt (Bsymbol.dtri). De te bedrukken zijde moet naar beneden zijn gericht.
Figuur
5
Plaats de papierlade weer goed in de printer. Controleer dat hij zo ver mogelijk in de printer is gestoken.
6
Zet de papiersteun omhoog om te voorkomen dat het papier van de face-down uitvoerlade valt, of neem elk vel van de uitvoerlade zodra dit wordt uitgeworpen.
Figuur
7
Stuur de afdrukgegevens naar de printer.

Op normaal papier of briefpapier afdrukken vanuit de MF lade

(Raadpleeg Over papier om te zien welke papiersoorten u kunt gebruiken.)
1
Selecteer het volgende in de printerdriver:
Papierformaat (1)
Soort papier (2)
Papierbron (3) en andere instellingen.
•
Printerdriver voor Windows®
Scherm
•
BR-Script-driver (alleen voor de HL-4050CDN / HL-4070CDW)
Scherm
Scherm
Opmerking Opmerking

Als u de BR-Script-driver wilt gebruiken, kunt u deze installeren met gebruik van de aangepaste installatie op de cd-rom.
•
Printerdriver voor Macintosh®
Papierformaat (1)
Soort papier (2)
Papierinvoer (3)
Scherm
Scherm
Scherm
2
Maak de MF lade open en trek deze voorzichtig omlaag.
Figuur
3
Trek de steun van de MF-lade uit en vouw de klep (1) uit.
Figuur
4
Zet de papiersteun omhoog om te voorkomen dat het papier van de face-down uitvoerlade valt, of neem elk vel van de uitvoerlade zodra dit wordt uitgeworpen.
Figuur
5
Plaats het papier in de MF lade. Controleer dat het papier niet boven de markeringen (1) aan weerskanten van de lade uitsteekt. Plaats het papier met de te bedrukken zijde naar boven gericht en met de bovenkant eerst.
Figuur
6
Houd de vrijgavehendel van de papiergeleider ingedrukt en stel de geleider af op het gebruikte papierformaat.
Figuur
Stuur de afdrukgegevens naar de printer.