Hem > Rutinunderhåll > Rengöra Brother-maskinen > Rengöra maskinens skrivarvals

Rengöra maskinens skrivarvals

Du kan behöva rengöra maskinens skrivarvals om bläckfläckar uppstår på baksidan eller undersidan av utskriften. Följ dessa moment för att rengöra maskinens skrivarvals:
VARNING
imageKoppla ur maskinen från eluttaget innan du rengör skrivarvalsen för att undvika elektriska stötar.
  1. Ta tag i greppen på båda sidor om maskinen med händerna och öppna skannerlocket.
  2. Rengör maskinens skrivarvals (1) och området kring det och torka bort bläck som stänkt med en torr, mjuk och luddfri trasa.
    image
    VIKTIGT
    Böj eller tryck INTE för mycket på de nio tungorna (2). De kan skadas.
  3. Stäng skannerlocket försiktigt genom att ta tag i greppen på båda sidorna.
    image
  4. Anslut nätkabeln igen.