Hem > Rutinunderhåll > Rengöra Brother-maskinen > Detektera och förbättra skicket på skrivhuvudets munstycken automatiskt

Detektera och förbättra skicket på skrivhuvudets munstycken automatiskt

Om det syns bleka eller randiga färger och text eller om text saknas på dina utskrifter, kan munstyckena i skrivhuvudet vara igensatta. När denna inställning är [] detekterar maskinen automatiskt skicket på skrivhuvudets munstycken och rengör skrivhuvudet vid behov.

• Standardinställningen är [].

• Bläck förbrukas vid rengöring av skrivhuvudet.
  1. Tryck på image[Bläck]>[Automatisk kontroll av utskriftskvalitet].
  2. Tryck på [] eller [Av].