Hem > Fax > Telefontjänster och externa enheter > Ställ in telefonlinjetypen

Ställ in telefonlinjetypen

Om du ansluter maskinen till en telefonlinje med telefonväxel (PBX) eller ISDN för att skicka och ta emot fax måste telefonlinjen ändras så att den stämmer med telefonlinjens egenskaper.

1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Grundinställn.]>[Välj linjetyp].
  2. Tryck på [Normal], [PBX] eller [ISDN].
  3. Gör följande om du valde [PBX]:
    1. Tryck på [] eller [Alltid].
      image
      • Om du väljer [] slår maskinen endast ett prefixnummer före faxnumret om knappen [R] trycks ned.
      • Om du valde [Alltid] slår maskinen alltid ett prefixnummer före faxnumret.
    2. Tryck på [Samtalsprefix].
    3. Ange prefixnumret med hjälp av pekskärmen, och tryck sedan på [OK].
      image

Använd siffrorna 0 till 9, #, * och !. Du kan inte använda ! med några andra siffror eller tecken.

4. Tryck på image.