Varumärken

Apple, App Store, AirPrint, Mac, macOS, iPadOS, iPad, iPhone, iPod touch och Safari är varumärken som tillhör Apple Inc. och är registrerade i USA och andra länder.

Nuance och PaperPort är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Nuance Communications, Inc. eller dess filialer i USA och/eller andra länder.

Wi-Fi®, Wi-Fi Alliance® och Wi-Fi Direct® är registrerade varumärken som tillhör Wi-Fi Alliance®.

WPA™, WPA2™, WPA3™ och Wi-Fi Protected Setup™ är varumärken som tillhör Wi-Fi Alliance®.

Android, Google Drive och Google Play är varumärken som tillhör Google LLC.

EVERNOTE är ett varumärke som tillhör Evernote Corporation och används med licens.

Ordmärket Bluetooth® är ett registrerat varumärke som ägs av Bluetooth SIG, Inc. och all användning av sådana märken av Brother Industries, Ltd. sker med licens. Andra varumärken och varumärkesnamn tillhör respektive ägare.

Mopria™, Mopria™-logotypen och Mopria Alliance™-ordmärket och logotypen är registrerade och/eller oregistrerade varumärken och servicemärken som tillhör Mopria Alliance, Inc. i USA och andra länder. Obehörig användning är strängt förbjuden.

Adobe® och Reader® är antingen registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Adobe Systems Incorporated i USA och/eller andra länder.

Alla företag vars programvara nämns i denna handbok har ett programlicensavtal enligt egendomsprogrammet.

Varumärken för programvara

FlashFX® är ett registrerat varumärke som tillhör Datalight, Inc.

FlashFX® Pro är ett varumärke som tillhör Datalight, Inc.

FlashFX® Tera är ett varumärke som tillhör Datalight, Inc.

Reliance är ett varumärke som tillhör Datalight, Inc.

Reliance Nitro är ett varumärke som tillhör Datalight, Inc.

Datalight® är ett registrerat varumärke som tillhör Datalight, Inc.

Alla företags handelsnamn och produktnamn som omnämns på Brother-produkter, i relaterade dokument eller i annat material är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör respektive företag.