Hem > Säkerhet > Använda autentisering av Active Directory > Introduktion till autentisering av Active Directory

Introduktion till autentisering av Active Directory

Active Directory-autentisering begränsar användningen av maskinen. Om du aktiverar autentisering av Active Directory kommer maskinens kontrollpanel att låsas. Det går inte att ändra maskinens inställningar förrän användaren anger användar-ID och lösenord.

Vid autentisering av Active Directory ingår följande funktioner:

• Lagrar inkommande faxdata
  • E-postadressen erhålls från Active Directory-servern baserat på ditt användar-ID när skannade data skickas till en e-postserver. Välj On (På)alternativet för Get Mail Address (Skaffa postadress) inställningen och LDAP + kerberos autentiseringsmetoden för att använda denna funktion. Din e-postadress ställs in som avsändare när maskinen skickar skannade data till en e-postserver eller som mottagare om du vill skicka skannade data till din e-postadress.

Maskinen lagrar alla inkommande faxdata när autentisering av Active Directory är aktiverat. Efter att du loggat in skriver maskinen ut alla lagrade faxdata.

Du kan ändra inställningarna för autentisering av Active Directory med Webbaserad hantering.