Hem > Kopiering > Använda snabbval för kopior i A3-format

Använda snabbval för kopior i A3-format

Du kan kopiera dokument i formatet A3 eller Ledger och lägga till utrymme för anteckningar. Du kan också göra 2 på 1-kopior och förstorade eller förminskade kopior.
  1. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Genvägar A3-kopior] och tryck sedan på det.
  2. Om information visas på pekskärmen ska du läsa den och sedan bekräfta genom att trycka på [OK].
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativen och tryck sedan på önskat alternativ.
    Alternativ
    Beskrivning

A3 2på1

image

A3

image

A4⇒A3

image

A3⇒A4

image

A4 + ant.(L)

image

A4 + ant.(S)

image

A4 + rutnät

image

A4 + tom

image

A4 centrerat

image
  4. Ange önskat antal kopior på något av följande sätt:
    • Tryck på [-] eller [+] på pekskärmen.
    • Tryck på image för att ta fram tangentbordet på pekskärmen och skriv sedan in antalet kopior med hjälp av pekskärmens tangentbord. Tryck på [OK].
    • Ange önskat antal kopior med sifferknapparna.
  5. Tryck på image [Alternativ] för att ändra inställningarna.
  6. När du är klar med dina ändringar av inställningarna, så trycker du på [OK].
  7. Tryck på [Monostart] eller [Färgstart].
  8. Om du använder kopieringsglaset när du väljer alternativet [A3 2på1] upprepar du följande steg för varje sida i dokumentet:
    • Placera nästa sida på kopieringsglaset och tryck sedan på [Fortsätt] för att skanna sidan.
    • När alla sidor har skannats trycker du på [Stäng].