Hem > Rutinunderhåll > Kontrollera Brother-maskinen > Kontrollera utskriftsjusteringen från Brother-maskinen

Kontrollera utskriftsjusteringen från Brother-maskinen

Om den utskrivna texten blir suddig eller om bilderna inte syns riktigt när maskinen har transporterats justerar du utskriftsjusteringen.

Innan du justerar utskriftsjusteringen ska du först göra en kontroll av utskriftskvaliteten genom att trycka på image[Bläck]>[Förbättra utskriftskvalitet]>[Kolla utskriftskvalitet].

1. Tryck på image[Bläck]>[Förbättra utskriftskvalitet]>[Justering].
  2. Tryck på [Nästa].
  3. Tryck på [Ja] efter att bekräftelsemeddelandet om att kontrollen av utskriftskvaliteten är färdig visas på LCD-skärmen.
  4. Tryck på [Auto] eller [Manuell].
    • Om du väljer läget [Auto] justeras utskriftsjusteringen automatiskt genom att kontrollarket skannas.
    • Om du väljer läget [Manuell] måste du skriva in information från kontrollarket manuellt.
  5. Välj det pappersformat som du vill justera.
  6. Välj den papperstyp som du vill justera. (enbart stödda modeller)
  7. Om du väljer läget [Manuell] ska du välja antingen [Grundjustering] eller [Avancerad justering] i det efterföljande steget.
  8. Följ anvisningarna på LCD-skärmen för att fylla på papper och tryck sedan på [Start].
    Maskinen skriver ut kontrollarket.
  9. Följ anvisningarna på LCD-skärmen för att utföra justeringen.
    image

När utskriftsjusteringen inte är korrekt blir texten suddig eller förvriden, så här:

image

När utskriftsjusteringen är korrekt ser texten ut så här: