Hem > Utskrift > Skriva ut en e-postbilaga

Skriva ut en e-postbilaga

Du kan skriva ut filer genom att skicka dem via e-post till Brother-maskinen.
  • Du kan bifoga upp till 10 dokument, totalt 20 MB, till ett e-postmeddelande.
  • Den här funktionen har stöd för följande format:
    • Dokumentfiler: PDF, TXT, Microsoft Word-filer, Microsoft Excel-filer och Microsoft PowerPoint-filer
    • Bildfiler: JPEG, BMP, GIF, PNG och TIFF
  • Maskinen skriver ut både e-postinnehållet och bifogade filer som standard. Om du vill skriva ut endast e-postbilagor ändrar du inställningarna efter behov.
  1. Tryck på image eller image för att visa[Appar].
    Tryck på [Appar].
    image
    • Om information om Internetuppkopplingen visas på maskinens LCD-skärm ska du läsa informationen och sedan trycka på [OK].
    • Ibland visas uppdateringar eller meddelanden om funktionerna för Brother Web Connect på LCD-skärmen. Läs informationen och tryck på [OK].
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Onlinefunktioner] och tryck sedan på det.
    image
    • Om den här funktionen är låst kontaktar du din nätverksadministratör för åtkomst.
    • Om information om [Onlinefunktioner] visas ska du läsa den och sedan trycka på [OK].
  3. Tryck på [Aktivera].
    Följ anvisningarna på skärmen. Online-funktioner är aktiverade.
  4. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Mejla och skriv ut] och tryck sedan på det.
    image
    Om information om [Mejla och skriv ut] visas ska du läsa den och sedan trycka på [OK].
  5. Tryck på [Aktivera].
    Följ anvisningarna på skärmen. Maskinen skriver ut instruktionsbladet.
  6. Skicka e-postmeddelandet till den e-postadress som finns på arket. Maskinen skriver ut e-postbilagorna.
    image
    För att ändra inställningar, inklusive e-postadress och skrivarinställningar, öppna Webbaserad hantering, klicka på Online Functions (Onlinefunktioner)>Online Functions Settings (Inställningar för onlinefunktioner) i vänster navigeringsmeny och klicka sedan på knappen Online Functions Settings Page (Sida med inställningar för onlinefunktioner).