Hem > Felsökning > Knivstopp > Pappersrullkniven har fastnat (Knivstopp 03/04)

Pappersrullkniven har fastnat (Knivstopp 03/04)

Om LCD-skärmen visar följande meddelanden om knivstopp följer du dessa steg:

• [Stopp skärare 03]
  • [Stopp skärare 04]
  1. Dra ut maskinens nätkabel ur eluttaget.
  2. Öppna luckan för pappersstopp B (1) på maskinens baksida.
    image
  3. Skjut kniven (1) manuellt längst till höger (utgångsläge), om den inte redan är i det läget.
    image
  4. Stäng luckan för pappersstopp B. Se till att luckan är helt stängd.
    image
  5. Om LCD-skärmen visar [Stopp skärare 03], gör följande för att ladda om pappersrullen:
    1. Dra ut fack 2 ur maskinen såsom pilen visar.
      image
    2. Ta bort pappersrullen från fack 2 och rulla ihop papperet enligt bilden.
      image
      image
      Om inmatningskanten är vikt, böjd eller skuren, skär den rakt över.
      image
    3. Fyll på pappersrullen i fack 2 igen. imageimage Närliggande information:Fyll på pappersrulle i pappersfack 2
      image
    4. Tryck långsamt in fack 2 i maskinen.
      image
  6. Anslut nätkabeln igen.