Hem > Skanna > Skanna med maskinens skanningsknapp > Skanna till SSH FTP (SFTP) > Ladda upp skannade data till en SFTP-server

Ladda upp skannade data till en SFTP-server

1. Tryck på [Skanna]>[till FTP/SFTP].
  2. De serverprofiler du har ställt in med hjälp av Webbaserad hantering finns i listan. Välj önskad profil. Om profilen inte är komplett (om t.ex. namnet på inloggningskontot och lösenordet saknas eller om du inte specificerat kvaliteten eller filtypen) blir du uppmanad att ange all information som saknas.
    image
    Om du vill förhandsgranska de skannade resultaten innan skannade data sparas trycker du på image och sedan trycker du på [Förgranska]. Maskinen skannar dokumentet och visar de skannade resultaten på LCD:n. Om de skannade resultaten är i ordning trycker du på[Start] för att spara och avsluta behandlingen.
  3. Tryck på [Start].

Maskinen börjar skanna. Följ instruktionerna på pekskärmen för att slutföra skanningsjobbet om du använder kopieringsglaset.