Hem > Fax > Ta emot ett fax > Alternativ för minnesmottagning

Alternativ för minnesmottagning

Använd alternativ för minnesmottagning för att omdirigera inkommande fax när du inte befinner dig vid maskinen. Du kan bara använda ett alternativ för minnesmottagning i taget.

Minnesmottagning kan ställas in på:

• PC Fax-mottagning
  • Faxvidaresändning
  • Faxlagring
  • Vidaresänd till molnet (Maskinen vidaresänder dina mottagna fax till onlinetjänsten.)
  • Vidaresänd till nätverk (Maskinen vidaresänder dina mottagna fax till en nätverksdestination.)
  • Av

Denna funktion är endast tillgänglig för svartvita faxmeddelanden.