Hem > Nätverk > Inställningar för trådlösa nätverk > Använd Wi-Fi Direct® > Konfigurera ett Wi-Fi Direct-nätverk manuellt

Konfigurera ett Wi-Fi Direct-nätverk manuellt

Konfigurera Wi-Fi Direct-inställningen från maskinens kontrollpanel.
  1. Tryck på image[Inställn.]>[Nätverk]>[Wi-Fi Direct]>[Manuell].
  2. Maskinen visar SSID (nätverksnamnet) och lösenordet (nätverksnyckeln). Gå till den mobila enhetens inställningsskärm för trådlösa nätverk, välj SSID och ange därefter lösenordet.

När din mobila enhet är ansluten visar maskinen [Ansluten].