Hjem > Papirhåndtering > Legg i papir > Legge papir i papirmagasin nr. 2 > Legg papir i A4- eller Letter-format i papirmagasin nr. 2

Legg papir i A4- eller Letter-format i papirmagasin nr. 2

• Hvis [Sjekk papir]-innstillingen står på [] og du trekker papirmagasinet ut av maskinen, vises det en melding på LCD-skjermen der du kan endre papirtype og papirstørrelse.
  • Når du legger en annen papirstørrelse i skuffen, må du endre innstillingen for papirstørrelse på maskinen eller innstillingen for papirstørrelse på datamaskinen.

Det gjør at maskinen kan mate papir automatisk fra den aktuelle skuffen hvis automatisk valg av skuff er angitt i skriverdriveren (Windows) eller på maskinen.

• Bruk kun vanlig papir når du legger papirformatene A4 eller Letter i skuff nr. 2.
  1. Lukk papirstøtteklaffen (1) hvis den er åpen, og lukk deretter papirstøtten (2).
    image
  2. Trekk skuff 2 helt ut av maskinen, slik pilen viser.
    image
    image

Fjern papirrullen fra skuff nr. 2 når du legger inn papir i A4- eller Letter-format. Du må IKKE legge inn papir i A4- eller Letter-format og papirrull samtidig.

image
  3. Klem forsiktig sammen og skyv papirførerne for bredden (1) slik at de passer til papirformatet.
    Kontroller at trekantfremspringet (2) på papirbreddeføreren (1) er på linje med merket for papiret du bruker.
    image
  4. Sett bryterklaffen på enkeltarkmodus som vist.
    image
  5. Luft papirbunken godt for å unngå papirstopp og feilinnmating.
    image
    image
    Kontroller alltid at papiret ikke er krøllet eller rynkete.
  6. Legg papiret forsiktig i papirmagasinet med utskriftssiden vendt ned.
    Liggende retning
    image
    VIKTIG
    Ikke skyv papiret for langt inn, for det kan bli bøyd oppover og skape problemer i mateprosessen.
    image
    Hvis du vil fylle på mer papir før magasinet er tomt, tar du ut papiret fra magasinet og legger det sammen med papiret du vil legge i. Du må alltid lufte papirbunken godt for å forhindre at maskinen mater flere sider.
  7. Juster forsiktig papirførerne for bredden (1) slik at de er tilpasset papiret.
    Sørg for at papirførerne berører papirkantene.
    image
  8. Kontroller at papiret ligger flatt i magasinet og under merket for maksimal papirmengde (1).
    Hvis du legger i for mange papirark, kan det forårsake papirstopp.
    image
  9. Skyv skuff 2 sakte helt inn i maskinen.
    image
    VIKTIG

Du må IKKE skyve papirmagasinet hardt eller raskt inn i maskinen. Det kan forårsake papirstopp eller problemer med arkmatingen.

10. Trekk ut papirstøtten til den låses på plass.
    image
  11. Skift papirtypeinnstilling til [Blankt papir] og papirformatinnstilling til [A4] eller [Letter] på maskinmenyen.