Hjem > Skann > Skanne fra datamaskinen (Windows) > Skann med Windows Faksing og skanning

Skann med Windows Faksing og skanning

Windows Faksing og skanning-programmet er et annet alternativ du kan bruke for skanning.
  • Windows Faksing og skanning bruker WIA-skannerdriveren.
  • Hvis du vil beskjære en del av en side etter at du har forhåndsskannet dokumentet, må du skanne med skannerglassplaten (også kalt planskanner).
  1. Start Windows Faksing og skanning.
  2. Klikk på Fil>Ny>Skann.
  3. Velg skanneren som du vil bruke.
  4. Klikk på OK.
    Dialogboksen Ny skanning vises.
    image
  5. Juster innstillingene i dialogboksen etter behov.

Skanneroppløsningen angis til maksimalt 1200 dpi. Hvis du vil skanne med høyere oppløsning, kan du bruke programvaren Skanner verktøy fra Brother Utilities.

Hvis maskinen støtter 2-sidig skanning og du vil skanne begge sider av et dokument, velger du Mater (Skann begge sider) som Kilde.

6. Klikk på Skann.
    Maskinen begynner å skanne dokumentet.