Hjem > Feilsøking > Papirstopp i kutter > Papirrullkutteren er tilstoppet (kutterstopp 03/04)

Papirrullkutteren er tilstoppet (kutterstopp 03/04)

Følg fremgangsmåten nedenfor hvis LCD-skjermen viser følgende feilmeldinger om kutterstopp:

• [Kutter fastkjørt 03]
  • [Kutter fastkjørt 04]
  1. Ta maskinens strømledning ut av strømuttaket.
  2. Åpne papirstoppdeksel B (1) på baksiden av maskinen.
    image
  3. Skyv knivenheten (1) manuelt helt til høyre (utgangsstilling), hvis den ikke allerede er i den stillingen.
    image
  4. Lukk papirstoppdeksel B. Kontroller at dekselet er helt lukket.
    image
  5. Hvis LCD-skjermen viser [Kutter fastkjørt 03], må du gjøre følgende for å legge inn igjen papirrullen:
    1. Trekk skuff 2 helt ut av maskinen, slik pilen viser.
      image
    2. Fjern papirrullen fra skuff nr. 2 og rull opp papiret som vist i illustrasjonen.
      image
      image
      Hvis matekanten er brettet, bøyd, eller skåret i en vinkel, må du skjære det av slik at den er rett.
      image
    3. Legg inn papirrullen igjen i skuff nr. 2. imageimage Beslektet informasjon:Legg papirrull i papirmagasin 2
      image
    4. Skyv skuff 2 sakte helt inn i maskinen.
      image
  6. Sett inn strømledningen igjen.