Hjem > Mobile/Web Connect > AirPrint > Skrive ut med AirPrint > Skrive ut på papirrull med AirPrint (macOS)

Skrive ut på papirrull med AirPrint (macOS)

• Utskriftsprosedyren avhenger av programmet.
  • Disse instruksene er for macOS v12. De kan være forskjellige avhengig av din versjon av operativsystemet.
  • Kontroller at maskinen står oppført på skriverlisten til Mac-datamaskinen før du skriver ut.
  1. Kontroller at maskinen er slått på.
  2. Legg en papirrull i skuff nr. 2, og skift papirmagasininnstillingene på maskinen. imageimage Beslektet informasjon:Legg papirrull i papirmagasin 2
  3. Åpne dokumentet du ønsker å skrive ut på Mac-maskinen, klikk på Arkiv-menyen og velg deretter Skriv ut.
  4. Kontroller at maskinen er valgt. Hvis en annen maskin (eller ingen maskin) er valgt, klikker du på popup-menyen Skriver og velger maskinen.
  5. På popup-menyen Papirstørrelse skal du gjør ett av følgende:
    image
    Hvis popup-menyen Papirstørrelse ikke vises, kan du klikke på Vis detaljer.
    • Velg 297-mm rull på menyen, og velg deretter et papirformat som er mer enn 210 mm høyt.
    • Velg Organiser tilpassede størrelser... på menyen, og klikk deretter på +-ikonet i innstillingsvinduet. Skriv følgende detaljer for dokumentet, og klikk deretter på OK:
      • Navnet på formatet du ønsker å bruke
      • Bredden (297 mm eller mindre)
      • Høyden (mellom 210 mm og 2700 mm)
      • Marger
      image
      Hvis sideformatet i programmet ditt ikke er det samme som det faktiske utskriftsformatet, må du skrive sideformatet her. (Avhengig av programmet, kan det være en begrensning på sideformatet du kan spesifisere i programmet. I dette tilfellet, kan ikke sidebredden og -høyden settes på samme verdier som det faktiske utskriftsformatet.)
  6. Velg stående eller liggende retning for utskriften i alternativet Retning.
  7. Hvis du velger Organiser tilpassede størrelser... i det forrige trinnet og ønsker å tilpasse det egendefinerte formatet til det faktiske utskriftsformatet, kan du klikke på hurtigmenyen med utskriftsalternativer og deretter velge Forhåndsvisning. Når Forhåndsvisning-alternativene vises, velger du skaleringsalternativet du ønsker å bruke.
  8. Klikk på hurtigmenyen med utskriftsalternativer, og velg deretter Medium og kvalitet.
    Medium og kvalitet-alternativene vises.
    1. Klikk på Mat inn fra-popup-menyen, og velg deretter Rull 2.
    2. Klikk på hurtigmenyen Papirtype og velg deretter alternativet du ønsker.
  9. Velg andre alternativer det er behov for.
  10. Klikk på Skriv ut.
VIKTIG
  • Hvis blekkassettene har nådd slutten på sin levetid når du skriver ut på papirrull, kan du skifte dem ut med nye blekkassetter i samme farge og fortsette å skrive ut.

Tonerens farge kan bli annerledes etter skifte av blekkassett.

• Kontroller hvor mye papir det er igjen på papirrullen før du skriver ut. Hvis det ikke er nok på papir på papirrullen for sidelengden du ønsker å skrive ut, kan maskinen slutte å skrive ut midt i en utskriftsjobb. Selv om det er nok papir igjen på papirrullen til å få plass til din utskriftsjobb, kan maskinen la det være et tomrom på bunnen av utskriften.