Hjem > Feilsøking > Skriverstopp eller papirstopp > Papirrullen sitter fast på baksiden av maskinen (papirrullstopp 01/02)

Papirrullen sitter fast på baksiden av maskinen (papirrullstopp 01/02)

Følg fremgangsmåten nedenfor hvis LCD-skjermen viser følgende feilmeldinger om papirrullstopp:

• [Papirrull fastkjørt 01]
  • [Papirrull fastkjørt 02]
  1. Ta maskinens strømledning ut av strømuttaket.
  2. Hvis LCD-skjermen viser [Papirrull fastkjørt 02], må du åpne papirstoppdeksel A (1) på baksiden av maskinen.
    image
  3. Trekk skuff 2 helt ut av maskinen, slik pilen viser.
    image
  4. Fjern papirrullen fra skuff nr. 2 og rull opp papiret som vist i illustrasjonen.
    image
    image
    Hvis matekanten er brettet, bøyd, eller skåret i en vinkel, må du skjære det av slik at den er rett.
    image
  5. Legg inn papirrullen igjen i skuff nr. 2. imageimage Beslektet informasjon:Legg papirrull i papirmagasin 2
    image
  6. Hvis LCD-skjermen viser [Papirrull fastkjørt 02], må du lukke papirstoppdeksel A på baksiden av maskinen. Pass på at dekselet er lukket ordentlig.
    image
  7. Skyv skuff 2 sakte helt inn i maskinen.
    image
  8. Sett inn strømledningen igjen.