Home > Afdrukken > Gegevens rechtstreeks afdrukken vanaf een USB-flashstation > PDF-bestanden rechtstreeks afdrukken vanaf een USB-flashstation

PDF-bestanden rechtstreeks afdrukken vanaf een USB-flashstation

U kunt PDF-bestanden rechtstreeks afdrukken vanaf een USB-flashstation.
image

Het is niet mogelijk om PDF-bestanden van 2 GB of groter af te drukken.

BELANGRIJK
Om schade aan uw apparaat te voorkomen, mag u GEEN ander apparaat dan een USB-flashstation op de USB Direct-interface aansluiten.
  1. Plaats een USB-flashstation in de USB-sleuf.

image

2. Druk op [PDF afdruk].
    image
    Als Beveiligd functieslot op uw apparaat is ingeschakeld, krijgt u mogelijk geen toegang tot Direct Print.
  3. Druk op image of image om het PDF-bestand dat u wilt afdrukken weer te geven en druk er vervolgens op.
  4. Voer het aantal exemplaren op een van de volgende manieren in:
    • Druk op [-] of [+] op het touchscreen.
    • Druk op image om het toetsenbord op het touchscreen weer te geven en voer vervolgens het aantal exemplaren via het toetsenbord in. Druk op [OK].
    • Voer het aantal exemplaren in met behulp van de kiestoetsen.
  5. Controleer de weergegeven lijst met opties.
  6. Om de afdrukinstellingen te wijzigen, drukt u op image[Afdrukinstell.].
    Druk op [OK] wanneer u klaar bent.
    Optie
    Beschrijving
    Afdrukkwaliteit (Printkwaliteit)

Selecteer de afdrukresolutie voor uw type document.

Ladeselectie

Selecteer de lade.

Papierform. (Papierformaat)

Selecteer het papierformaat.

Meer pag. afdr.
    Selecteer deze optie om meerdere pagina's van een enkel vel papier of één pagina van een document op meerdere vellen af te drukken.
    Tweezijdig
    Selecteer het type dubbelzijdig binden.
    Sorteren
    Schakel deze optie in om sets van uit meerdere pagina's bestaande documenten in de oorspronkelijke paginavolgorde af te drukken.
    PDF-optie
    Selecteer deze optie om een PDF-bestand met markeringen of stempels af te drukken.
    Nieuwe standaard

Hiermee kunt u de afdrukinstellingen die u vaak gebruikt opslaan door deze als standaardinstellingen te definiëren.

Fabrieksinstellingen

Hiermee worden gewijzigde afdrukinstellingen naar de fabrieksinstellingen hersteld.

7. Druk op [Zwart-wit starten] of [Kleur Starten].
    BELANGRIJK
    Koppel het USB-flashstation NIET los van de USB Direct-interface tot het apparaat klaar is met afdrukken.