Home > Scannen > Scannen met de scanknop op uw apparaat > Web Services voor scannen op uw netwerk (Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 en Windows 11) > Scannen met Web Services vanaf uw apparaat (Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 en Windows 11)

Scannen met Web Services vanaf uw apparaat (Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 en Windows 11)

Als u de driver voor scannen via Web Services hebt geïnstalleerd, hebt u toegang tot het scanmenu van Web Services op het LCD-scherm van uw Brother-apparaat.
  • Bepaalde tekens in de berichten op het LCD-scherm kunnen vervangen zijn door spaties indien de taalinstellingen van uw besturingssysteem en uw Brother-apparaat verschillend zijn.

• Als op het LCD-scherm een melding verschijnt dat er onvoldoende geheugen is, kiest u een kleiner formaat in het menu Papierformaat of een lagere resolutie in het menu Resolutie (dpi).

1. Druk op [Scannen]>[WS Scan].
  2. Druk op image of image om het gewenste scantype te selecteren en druk hier vervolgens op.
  3. Druk op image of image om de computer waarnaar u de gegevens wilt verzenden weer te geven en selecteer vervolgens de computernaam.
  4. Druk op [Start].
    Het apparaat begint met scannen.