Home > Routineonderhoud > Uw Brother-apparaat schoonmaken > Automatische detectie en verbetering van de toestand van de spuitmondjes van de printkop

Automatische detectie en verbetering van de toestand van de spuitmondjes van de printkop

Als vage of gestreepte kleuren en tekst op uw afdrukken verschijnen, kunnen de spuitmondjes van de printkop verstopt zijn. Als deze instelling [Aan] is, detecteert het apparaat automatisch de toestand van de spuitmondjes en wordt de printkop zo nodig gereinigd.

• De standaardinstelling is [Aan].

• Bij het reinigen van de printkop wordt inkt verbruikt.
  1. Druk op image[Inkt]>[Automatische controle van afdrukkwaliteit].
  2. Druk op [Aan] of [Uit].
  3. Druk op image.