Home > Fax > Telefoondiensten en externe apparaten > Het type telefoonlijn instellen

Het type telefoonlijn instellen

Wanneer u het apparaat aansluit op een lijn met PBX of ISDN voor het verzenden en ontvangen van faxen, moet u een telefoonlijntype selecteren dat overeenkomt met de functies van uw lijn.

1. Druk op image [Instell.]>[Alle instell.]>[Stand.instel.]>[Tel lijn inst].
  2. Druk op [Normaal], [PBX] of [ISDN].
  3. Als u [PBX] selecteerde, voert u de volgende stappen uit:
    1. Druk op [Aan] of [Altijd].
      image
      • Als u [Aan] selecteert, kiest het apparaat alleen een kengetal vóór het faxnummer wanneer op [R] wordt gedrukt.
      • Wanneer u [Altijd] selecteert, kiest het apparaat altijd een kengetal voor het faxnummer.
    2. Druk op [Buitenlijn].
    3. Voer het kengetal in via het touchscreen en druk vervolgens op [OK].
      image

U kunt de cijfers 0 tot en met 9, #, * en ! gebruiken. U kunt ! niet met andere cijfers of tekens gebruiken.

4. Druk op image.