Home > Kennismaken met uw apparaat > Overzicht van het bedieningspaneel

Overzicht van het bedieningspaneel

image
  1. image Het pictogram van NFC (Near Field Communication)

U kunt kaartverificatie gebruiken door met de IC-kaart het NFC-pictogram op het bedieningspaneel aan te raken.

2. Liquid Crystal Display (LCD) touchscreen
    Krijg toegang tot menu's en opties door erop te drukken op het touchscreen.
  3. Menuknoppen
    image (Terug)
    Druk hierop om terug te gaan naar het vorige menu.
    image (Home)
    Druk hierop om terug te keren naar het Home-scherm.
    image (Annuleren)
    Druk hierop om een handeling te stoppen.
  4. Kiestoetsen
    Druk op de cijfers om telefoon- of faxnummers te kiezen en het aantal kopieën in te voeren.
  5. Aan/uit-indicatie
    Het LED-lampje brandt afhankelijk van of het apparaat aan of uit staat.

Wanneer het apparaat in de slaapstand staat, knippert het LED-lampje.

6. image Aan/uit
    Druk op image om het apparaat aan te zetten.
    Houd image ingedrukt om het apparaat uit te zetten. Het touchscreen geeft [Afsluiten] weer en blijft enkele seconden aan tot het zichzelf uitschakelt. Een aangesloten externe telefoon of extern antwoordapparaat blijft altijd beschikbaar.
    Als u het apparaat hebt uitgeschakeld met image, wordt de printkop toch periodiek gereinigd om de afdrukkwaliteit op peil te houden. Om een lange levensduur van de printkop te garanderen, zo zuinig mogelijk met de inkt om te gaan en de afdrukkwaliteit op peil te houden, dient u het apparaat te allen tijde aangesloten te laten op een stroombron.