Home > Fax > Faxen ontvangen > Opties voor geheugenontvangst > Een fax in het geheugen van het apparaat afdrukken

Een fax in het geheugen van het apparaat afdrukken

• Deze functie is alleen beschikbaar voor zwart-wit faxen.
  • Nadat u de fax hebt afgedrukt, wordt deze uit het geheugen verwijderd.
Als u [Fax Opslaan] selecteert, kunt u alle faxen in het geheugen afdrukken.
  1. Druk op image [Instell.]>[Alle instell.]>[Fax]>[Fax afdrukken (Print fax)].
    image

U kunt de faxen uit het geheugen ook afdrukken door op [Opgesl. faxen] op het touchscreen drukken.

2. Druk op [Ja].