Tildel en genvej til et IC-kort med NFC

Du kan tildele én genvej til dit IC-kort. Når du holder dit IC-kort mod maskinens NFC-symbol, vises din personlige genvej automatisk på touchskærmen.
image
  • Du kan ikke bruge det samme IC-kort til forskellige genveje.
  • Hvis du vil bruge IC-kortet til en anden genvej, skal du først afregistrere kortet og derefter registrere det for den nye genvej.
  1. Hvis startskærmen vises, skal du trykke på image [Genveje].
  2. Tryk på den fane, der indeholder den genvej, du vil tildele til dit IC-kort.
  3. Tryk på og hold genvejen nede, indtil indstillingerne vises.
  4. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Registrér kort/NFC], og tryk derefter på den.
  5. Hold IC-kortet mod NFC-symbolet.
  6. Tryk på [Registrer].
    Genvejen tildeles til IC-kortet.