Hjem > Netværk > Indstillinger for trådløst netværk > Brug af det trådløse netværk > Konfigurer maskinen til et trådløst netværk med éttryks-metoden i Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Konfigurer maskinen til et trådløst netværk med éttryks-metoden i Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Hvis det trådløse accesspoint/routeren understøtter WPS (Push Button Configuration), kan du bruge WPS fra maskinens kontrolpanelmenu til at konfigurere dine trådløse netværksindstillinger.

1. Tryk på image [Indstill.]>[Netværk]>[WLAN(WiFi)]>[WPS/Tryk knap].
  2. Tryk på [Aktiver WLAN?], når [Ja] vises.
    Guiden til trådløs konfiguration starter. Tryk på [Nej] for at annullere.
  3. Når du på touchskærmen bliver bedt om at starte WPS, skal du trykke på WPS-knappen på dit trådløse accesspoint/router. Tryk derefter på [OK] på maskinen. Maskinen forsøger automatisk at oprette forbindelse til dit trådløse netværk.
Hvis den trådløse enhed er forbundet, viser displayet [Tilsluttet].

Du har nu gennemført konfigurationen af det trådløse netværk. Hvis du vil installere de drivere og den software, der er nødvendig for at bruge maskinen, skal du gå til siden Downloads for din model på support.brother.com.