Hjem > Udskrivning > Udskrivning fra din computer (Windows) > Brug en forudindstillet udskriftsprofil (Windows)

Brug en forudindstillet udskriftsprofil (Windows)

Udskriftsprofiler er forudindstillede profiler, der giver hurtig adgang til ofte brugte udskriftskonfigurationer.
  1. Vælg udskriftskommandoen i programmet.
  2. Vælg navnet på din model, og klik derefter på knappen for printeregenskaber eller -indstillinger.
    Printerdrivervinduet vises.
  3. Klik på fanen Udskriftsprofiler.
    image
  4. Vælg din profil på listen med printprofiler.
    Profilindstillingerne vises i venstre side i printerdriverens vindue.
  5. Gør et af følgende:
    • Hvis indstillingerne er korrekte til udskriftsjobbet, skal du klikke på OK.
    • Hvis du vil skifte indstillinger, skal du gå tilbage til fanen Grundlæggende eller Avanceret, skifte indstillinger og klikke på OK.
    image

For at få vist Udskriftsprofiler-fanen foran i vinduet næste gang, du udskriver, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis altid fanen Udskriftsprofiler først..